За Нас

Кои Cме Hие

Еко Авто Делови е основана во 2000 година како ексклузивен претставник на неколку германски производители на авто-резервни делови од прва класа. Покрај резервни делови, работиме и со нови делови за различни марки на автомобили. Ние се фокусираме на дистрибуција и промоција на производите што ги поседуваме. Покрај ова, имаме пристап до најновите технологии и иновации во земјата. Со тоа ја потврдуваме дваесетгодишната традиција на нашата компанија. Прераснавме во трговската марка со карактеристики на квалитет и доверба на клиентите. Како потреба за проширување, имаме магацин од 1.000 м2 лоциран на „Булевар Словенија“, Скопје, кој ќе се отвори наскоро.

We focus ourselves on the distribution and promotion of the products that we own. 

In addition to this we have access to the latest technologies and innovations in the country. With that, we confirm the twenty years tradition of our company. 

We have grown to the trademark with the characteristics of quality and and trust of clients. As a need of extend, we have a 1.000 m2 warehouse located on ‘Bulevar Slovenija’, Skopje, which is opening soon. 

Неколку зборови за

Нашиот тим

На Еко Авто Делови, им помагаме на нашите клиенти да ги изберат најдобрите делови за автомобилот користејќи квалитативни производи. Ние сме секогаш достапни за да ги информираме за одредени резервни и нови делови и секогаш сме подготвени да создадеме доверба меѓу нашите клиенти. 

Назиф Абази

Founder - CEO

Суат Абази

Муарем Абази

Екрем Рамани

Енис Рамани

Следете не

mk_MKMacedonian